Disclaimer

Algemeen

Hoewel CHESS CARE de inhoud van deze website met grote zorg samenstelt, kan het voorkomen dat u onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. CHESS CARE kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade die is opgelopen door de aangeboden informatie.

Websites van derden

Op de website van CHESS CARE staan links die verwijzen naar websites die niet onder het domein van CHESS CARE vallen. Op de inhoud van deze pagina’s heeft CHESS CARE geen invloed. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

CHESS CARE behoudt zich het recht voor de website naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment te veranderen. CHESS CARE besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde content. De website wordt dan ook door CHESS CARE regelmatig, in ieder geval jaarlijks, gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie.

Ondanks de zorg waarmee deze website is samengesteld is het niet uitgesloten dat de informatie op enig moment, als gevolg van actuele ontwikkelingen of veranderende inzichten, moet worden herzien. De publicatiedatum geeft aan wanneer de informatie voor het laatst is herzien.

Waarom ChessCare?

Thuiszorg zo makkelijk als 1, 2, 3!

We bieden eenvoudige en effectieve thuiszorgdiensten aan, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

24/7 beschikbaar

Onze zorgverleners staan altijd paraat, 24 uur per dag, 7 dagen per week, om te zorgen voor uw behoeften, wanneer u ze nodig heeft.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf bieden we mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei in de zorgsector.

Uitgebreide intake

We nemen de tijd om uw behoeften en wensen te begrijpen, zodat we de juiste zorg op maat kunnen leveren.

Ervaring

Met jarenlange ervaring in de zorgsector kunnen we hoogwaardige en betrouwbare zorg leveren aan al onze cliënten.

Gekwalificeerde zorgverleners

Ons team van zorgverleners bestaat uit hoogopgeleide professionals die toegewijd zijn aan het leveren van de beste zorg aan onze cliënten.

Contact

Neem vandaag nog contact met CHESS CARE op om een vrijblijvend consult voor u of uw naaste te regelen. Vul het onderstaande formulier in. Ons bekwame en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.