Onze visie

Missie & Visie van CHESS CARE

CHESS CARE wil op een zo natuurlijke mogelijke manier hoogwaardige kwalitatieve zorg verlenen. Hierbij staat de zorgvrager centraal en gaan wij met veel respect en discretie met de zorgvrager om. Door deze opzet kan de zorgvrager de regie over zijn/haar leven zo lang mogelijk blijven behouden. Ook nemen wij de zorgproblemen zoveel mogelijk uit handen van de zorgvrager, zodat de zorgvrager bezig kan zijn met de normale dagelijkse bezigheden.

Bij eventuele drastische veranderingen of aanpassingen in het leven van de zorgvrager gaan wij zorgvuldig en accuraat in overleg met huisartsen, wijkverpleegkundigen, instanties en specialisten middels MDO om deze eventuele veranderingen of aanpassingen door te voeren. CHESS CARE ontzorgt de zorgvrager volledig met grote discretie en respect, vanaf het begin van de zorgaanvraag tot aan het einde hiervan!

Contact

Neem vandaag nog contact met CHESS CARE op om een vrijblijvend consult voor u of uw naaste te regelen. Vul het onderstaande formulier in. Ons bekwame en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.