Zorgaanbod

Aanvullende zorg

Aanvullende zorg omvat extra ondersteuning voor patiënten die meer intensieve hulp nodig hebben dan de standaardzorg.

Meer Info

Begeleiding

Begeleiding biedt individuele of groepsbegeleiding aan mensen met verschillende behoeften, zoals emotionele ondersteuning, dagelijkse activiteiten of sociale interacties.

Meer Info

Verpleging

Verpleging omvat medische zorg, zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging en monitoring van de gezondheidstoestand van de patiënt.

Meer Info

Huishoudhulp

Huishoudhulp biedt ondersteuning bij huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, koken en boodschappen doen, om de leefomgeving van de patiënt comfortabel en veilig te houden.

Meer Info

Persoonlijke zorg

Persoonlijke zorg richt zich op het bieden van ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, zoals eten, wassen en aankleden, voor patiënten die niet zelfstandig kunnen functioneren.

Meer Info

Vriendschap

Vriendschap staat voor het bieden van emotionele steun, gezelschap en sociaal contact aan patiënten die behoefte hebben aan menselijk contact en vriendschap.

Contact

Neem vandaag nog contact met CHESS CARE op om een vrijblijvend consult voor u of uw naaste te regelen. Vul het onderstaande formulier in. Ons bekwame en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.