Alledaagse Dingen

Meer tijd voor wat écht belangrijk is

Bij CHESS CARE begrijpen we dat het leven druk kan zijn en dat alledaagse taken soms te veel kunnen worden. Daarom bieden we ondersteuning bij huishoudelijke taken, zodat u meer tijd en energie kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen.

Afhankelijk van uw situatie thuis, helpen we bij het opruimen, schoonmaken, koken, wassen, strijken en het doen van dagelijkse boodschappen. We streven ernaar om samen met u een schoonmaakplan op te stellen, waarin u kunt aangeven welke taken uitgevoerd moeten worden en wanneer.

Ons doel is om u te ontlasten en uw leefomgeving schoon en opgeruimd te houden, zodat u kunt genieten van een stressvrij en comfortabel thuis. We streven ernaar om zoveel mogelijk met vaste medewerkers te werken, zodat u vertrouwd bent met de mensen die bij u thuis komen.

Contact

Neem vandaag nog contact met CHESS CARE op om een vrijblijvend consult voor u of uw naaste te regelen. Vul het onderstaande formulier in. Ons bekwame en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.