De Zorgaanvraag

1. Intake

De verpleegkundige brengt samen met specialisten, de cliënt en/of andere betrokkenen de woon- en leefsituatie van de cliënt in kaart. De intake is onderdeel van het zorgleefplan. Door aanvullende gegevens van bijvoorbeeld de huisartsen, psycholoog, maatschappelijk werker en mantelzorger, kunnen we het zorgvraag formuleren.

2. Zorgbeschrijving

Wij beschrijven per functie de activiteiten van onze zorgleveringen; wat doet de zorgverlener per dag, week, of incidenteel? Zo zijn we goed op de hoogte welke specifieke zorg nodig is. Ook weten we wat er gebeurt als onze cliënt deze zorg niet zou krijgen. Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld van wat de cliënt wel of niet kan. De zorgbeschrijving vormt de rode draad in het opgestelde zorgleefplan.

3. PGB (Persoons Gebonden Budget)

Onze verpleegkundige stelt een zorgbeschrijving op en geeft advies bij de indiening van het PGB-aanvraagformulier. Daarnaast helpt de verpleegkundige bij het opstellen van het budgetplan. Indien u gebruik maakt van ‘trekkingsrecht’, kunnen wij u hier in adviseren. U geeft hiermee opdracht aan de Sociale Verzekeringsbank (SVB) om betalingen van zorgkosten aan ons te doen. Met een PGB wordt met u een zorgovereenkomst gesloten. U en CHESS CARE ondertekenen de overeenkomst en wordt doorgestuurd naar het SVB.

Waarom ChessCare?

Thuiszorg zo makkelijk als 1, 2, 3!

We bieden eenvoudige en effectieve thuiszorgdiensten aan, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

24/7 beschikbaar

Onze zorgverleners staan altijd paraat, 24 uur per dag, 7 dagen per week, om te zorgen voor uw behoeften, wanneer u ze nodig heeft.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf bieden we mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei in de zorgsector.

Uitgebreide intake

We nemen de tijd om uw behoeften en wensen te begrijpen, zodat we de juiste zorg op maat kunnen leveren.

Ervaring

Met jarenlange ervaring in de zorgsector kunnen we hoogwaardige en betrouwbare zorg leveren aan al onze cliënten.

Gekwalificeerde zorgverleners

Ons team van zorgverleners bestaat uit hoogopgeleide professionals die toegewijd zijn aan het leveren van de beste zorg aan onze cliënten.

Contact

Neem vandaag nog contact met CHESS CARE op om een vrijblijvend consult voor u of uw naaste te regelen. Vul het onderstaande formulier in. Ons bekwame en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.