Over ons

Over CHESS CARE

Door al meer dan 10 jaar innovatieve oplossingen te bieden die de gezondheid en de kwaliteit van het leven verbeteren voor mensen die gezondheidsdiensten thuis nodig hebben, heeft CHESS CARE zich gevestigd als een van de meest ervaren thuiszorgbedrijven in de branche. Onze benadering van kwaliteitszorg is gericht op het leveren van een niveau van expertise, training, patiëntenservice en monitoring welke moeilijk te evenaren is in onze branche.

Praat met onze klanten. Luister naar de verhalen van onze medewerkers. Neem contact met ons op om onze visie op zorg te horen. U zult direct merken dat CHESS CARE een unieke benadering op thuiszorg heeft ontwikkeld en zorg levert waarin wij uw naasten voorop stellen en kwalitatieve zorg leveren.

zorgverleners

 

Ik voel me veilig en geborgen met de wetenschap dat CHESS CARE uitstekende zorg verleend. Geen zorgen over contacten met specialisten of apotheker; alles wordt accuraat en vlot geregeld.

Mevrouw B. uit Amsterdam

 

Als diabetes patiënt ben ik onder de indruk van de kennis en kunde van CHESS CARE. Zij zijn naast kundig en zorgzaam steeds in staat de mens te zien en de tijd te nemen. Ik ben tevreden en dankbaar.

Mw P. uit. Amsterdam

 

CHESS CARE: het team van professionals steekt met kop en schouders boven andere zorgverleners uit. CHESS CARE’s medewerkers werken hard en weten wat te doen.

Anoniem, Amsterdam